2019-10-12 07:52:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Olyan pénzhez juthat, amire nem is számított

Napi horoszkóp október 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai Hold-Mars oppozíció miatt kapcsolataiban gyorsan érzelmi kitörések és általános hangzavar támadhat, különösen, ha tüntető érzéketlenséget tanúsít partnere ön iránt. Ez minden közeli kapcsolatára igaz lehet. Ön ma meglehetősen ingerlékeny és szeszélyes.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az Uránusz-Vénusz szembenállás miatt nyugtalanná válhat, elégedetlenkedni kezd és kapcsolatát is meg akarja változtatni. Általában nagyobb szabadságot szeretne, vagy nem érzi, hogy megkapná a megfelelő támogatást társától. Könnyen megszakadhatnak ilyenkor az elégtelenül működő kapcsolatok.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napot felhasználhatja arra, hogy olyasmit tanuljon meg, amihez fegyelem kell. Ne arra várjon, hogy majdcsak megszállja az ihlet, mert nem fogja, viszont a szívósságot igénylő szellemi munkára alkalmas ez az időszak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai Hold-Mars szembenállás lobbanékonnyá teszi önt és talán kissé még erőszakossá is, különösen családtagjaival szemben. Ne csodálkozzon, ha valamelyik gyermeke visszabeszél önnek, mert csak a tanult példát utánozza le, ma kétségkívül nem könnyű kijönni önnel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma annyira energikus és optimista, hogy bármit képes megtenni, szelleme nyitottá válik a nagyléptékű témákra. El is utazhat ma valahová, nagyon jól fogja magát érezni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Észjárása világos és pontos, amely elősegíti a tárgyilagos és hatékony kommunikációt, kíváncsisága felélénkül, és új dolgokat szeretne megtanulni. Kis kiruccanást tehet családtagjaival.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz-Uránusz szembenállás miatt adódhatnak anyagi gondjai, most váratlanul ki kell fizetnie egy nagyobb összeget, ami nem volt bekalkulálva. Kerülje a hirtelen ötlettől vezérelt vásárlásokat. Romantikus kapcsolatai is valószínűleg instabilak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kapcsolataiban hirtelen szünet lehet, vagy nem várt változásra számíthat. De egy új viszony is kezdődhet ilyenkor, melynek tartósságára ne nagyon építsen. Jövedelmében is történhetnek megakadások.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sokra viheti a mai napon, új csúcsokat és távlatokat dönthet meg, ha próbálkozik vele. Útra is kelhet a mai nap folyamán, akár egy szomszédos országba, csak az élmény kedvéért.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Energiái most szabályozottak és ez fenn is tartható. Most el tud olyan munkákat is végezni, melyek nagy türelmet és odafigyelést igényelnek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Óvatosan bánjon pénzügyeivel, az újdonság hajszolása most annyira úrrá lehet ön felett, hogy hajlamos lehet őrültségekbe beleugrani. Váratlan izgalmak elé nézhet most szerelmi téren, kedvező vagy kedvezőtlen értelemben. Tartósságra ne nagyon számítson.


Halak: II. 19. - III. 20.

Olyan pénzhez juthat, amire nem is számított. Arra is jó időszak, hogy rendezze másokkal az estleges nézeteltéréseit.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: